Storitve

Brezplačno svetovanje

 

Na podlagi dolgoletnih izkušenj iz branže stavbnega pohištva vam bomo z  veseljem kompetentno svetovali  ob klicu ali poslani e-pošti. Predstavili vam bomo ponudbo in z veseljem odgovorili na vprašanja.

Meritve na objektu in vzorčenje

 

Po predhodnem dogovoru in okvirni izbiri materiala, vzorce naših produktov (parketov, prereze notranjih vrat – barve – obdelave, kljuke, vinilne obloge…) dostavimo na objekt in jih skupaj pogledamo v vašem prostoru, kjer lahko ugotovimo – glede na vaše želje, potrebe in ambient – kateri material najbolj ustreza in je skladen s prostorom.

Nato opravimo strokovne meritve in se dogovorimo glede tehničnih detajlov ter vam predstavimo postopek vgradnje izbranega materiala.

Vgradnja stavbnega pohištva

 

Vgradnja stavbnega pohištva je predhodno natančno dogovorjena in načrtovana. Nudimo vgradnjo oken, vhodnih, notranjih in garažnih vrat, polaganje talnih oblog in sten, izdelavo teras (lesenih in wpc).  Poudarek dajemo strokovni, natančni in čisti vgradnji. Datume montaže uskladimo s strankami po predhodnem dogovoru.

Imate vprašanje?

Z veseljem Vam svetujemo in predstavimo optimalne rešitve za dom in/ali poslovni prostor.

Zakaj izbrati našo montažo?

Ponujamo vrhunske izdelke po konkurenčnih cenah, vendar odličen izdelek sam po sebi ni dovolj, saj je potrebna tudi kvalitetna in strokovna montaža, da bo izdelek pravilno opravljal svojo funkcijo. Zato vam zagotavljamo 2-letno garancijo na našo montažo. Hkrati pa boste ob naši montaži deležni tudi cenejšega izdelka – zaradi znižane davčne stopnje boste izdelek kupili po 9,5%  ddv in ne 22%.