O nas

Izbran Življenski Ambient


Zadali smo si, da ponudbo notranjih vrat, talnih oblog in stopnic ter organizacijo vgradnje le-tega v čim večji meri približamo posameznikom, ki so na poti gradnje ali obnove svojega življenjskega prostora.

Smo tim sodelavcev, ki se medsebojno opominja na vizijo, vrednote in iskanje najboljših rešitev za stranke, ki nas kot partnerje sprejemajo v proces oblikovanja svojih življenjskih ambientov. Organizirani smo v okviru opravljanja terenskega dela, zato imamo svoj “razstavni salon” vedno s sabo – pripeljemo pa ga na vaš dom. Na objektu se srečujete s sodelavcema, ki opravljata storitve svetovanja, meritev in vzorčenja, priprave ponudb ter organizacijo vgradnje. Svoje delo za stranke opravljamo izključno terensko, zato je pred pričetkom sodelovanja z nami potrebno vzpostaviti telefonski ali “elektronski” stik.

Naša želja je ohraniti zadovoljstvo stranke skozi celoten proces sodelovanja, zato stremimo k odzivnosti, upoštevanju dogovorov, prilagodljivosti in gradnji zaupanja v opravljene storitve. Zadovoljstvo z izbranim, z materialom, z opravljeno storitvijo ter pozitiven odnos skozi celotno komunikacijo naj bo tisto, po čemer si nas vtisnete v spomin.