Vinilne stopnice

Kakor skrbno izbiramo talno oblogo bivanjskega prostora, je prav, da se lotimo tudi načrtovanja in izbire talne obloge za stopnice. Stopnica, izdelana iz vinilne talne obloge ohrani prav vse lastnosti izvirnega vinila in jo tako brezkompromisno estetsko povežemo z izbrano vinilno talno oblogo prostora. Je izjemno odporna, udobna, uporabna in omogoča estetsko dovršeno izdelavo stopnice.

Del stopnice izdelamo v mizarski delavnici, kjer s posebnim postopkom upogibanja izdelamo stopniščni profil (SKP) brez potrebe po vstavljanju zaključnih profilov ob montaži stopnice na previsih in stikih. Izbiramo lahko med enostransko odprtimi stopnicami ali stopnicami zaprtega tipa, s previsom ali brez.

Ob predstavitvi vaše želje po končnem izgledu stopnic, vam svetujemo, opravimo ogled, izmere in vzorčenje na samem objektu, kjer lahko dogovorimo potek izdelave končnega izdelka. V kolikor je potrebno, poskrbimo za izravnavo pripravljene konstrukcije ali tal, saj le tako dosežemo željen končni izgled in obstojnost stopnic.

Pri stopnicah, izdelanih iz vinilne talne obloge posebna nega in vzdrževanje nista potrebna, vsekakor pa njihov izgled in obrabo ohranjamo s primernimi čistili, ki se uporabljajo za omenjeno talno oblogo.