Masivne stopnice

Stopnice, kot nujen del objekta grajenega v etažah, v sodobnem času ne postavljajo v ospredje zgolj funkcionalnosti, temveč se vse bolj postavljajo kot gradniki ambienta. V fazi gradnje zahtevajo posebno pozornost, saj lahko zgolj s tem zagotovimo njihov dovršen izgled, funkcionalnost, varnost, udobnost pri njihovi uporabi in praktičnost.

Stopnice, ki so izdelane iz masivnega lesa lahko prilagodimo vašim željam in potrebam, saj nas surovina lesa ne omejuje s predhodnimi obdelavami. Oblikujemo, oljimo, barvamo in lakiramo jo po vaših željah in tako ustvarimo kontrast ali pa se kar se da približamo barvi že vgrajene talne obloge ostalega prostora.

Masivne stopnice izdelujemo iz hrastovega, bukovega ali jesenovega lesa, glede na željo po barvi in njeni nadaljnji obdelavi. Sloj masivnega lesa je v debelini 3-4cm. Možna je izvedba delno ali v celoti zaprtih stopnic, stopnic s previsom ali brez.

Masivne stopnice omogočajo dolgotrajnost uporabe, saj jih lahko po času uporabe obnovimo in s tem podaljšamo njihovo življenjsko dobo. Za vzdrževanje masivno izdelavnih stopnic priporočamo uporabo prilagojenih izdelkov za vzdrževanje in čiščenje, ki daljšajo obstojnost in lesu nudijo potrebno zaščito.